Winkelmand

Bel voor advies: +31 527 304 011

Gratis verzenden vanaf €65,-

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice

Vragen over

Bezorgen en leveringen

Gemiddeld hebben wij ongeveer €11,40 verzendkosten. Voor bestellingen onder de €65 vragen €6,75 verzendkosten. Daarboven nemen wij de verzendkosten helemaal voor onze rekening.

Meestal minder dan 24 uur. Uw bestelling wordt op één dag ingepakt en afgehaald.

Ja, dit is geen enkel probleem. Wij bezorgen ook in België, Duitsland en Frankrijk.

Er is veel mogelijk, neem gerust even contact op met onze klantenservice door te mailen naar info@zuurstofplanten.com of per telefoon 0527-304011

Wanneer uw bestelling wordt uitgeprint ontvangt u een Track&Trace code per e-mail. Uw bestelling wordt niet altijd klaargemaakt voor verzending op de dag dat u de Track&Trace code ontvangt. De Track&Trace code werkt pas op de avond van de dag van verzending.

Op elke productpagina vermelden wij een verwachte levertijd. Heeft u een verzendbevestiging in uw mailbox ontvangen van ons? Dan is uw order gegarandeerd verzonden. Helaas kunnen postbedrijven niet 100% garanderen dat alle post de volgende dag wordt bezorgd.

In enkele gevallen (minder dan 5%) loopt het vertraging op in het sorteerproces, en uw order wordt dan de eerstvolgende dag alsnog bezorgd. Indien uw pakket na 3 werkdagen niet is bezorgd raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

Doormiddel van de Track&Trace code kunt u zien waar het pakket op dat moment is en wat de nieuwe leverdatum is.

Mocht de Track&Trace code aangeven dat het pakket is afgeleverd echter heeft u niets ontvangen? Dan dient u binnen 5 werkdagen (7 dagen) contact met de klantenservice op te nemen.

Mocht de Track&Trace code aangeven dat het pakket nog niet is ontvangen of verwerkt dan ontstaat er vertraging bij de pakketbezorger. Ook al kunnen wij daar zelf niets aan doen blijven wij wel eindverantwoordelijk voor de levering van de bestelde producten.
Mochten de producten van onvoldoende kwaliteit zijn door vertraging bij pakketbezorger dan blijven wij het aanspreekpunt voor compensatie.

De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd. Kijk ook in uw ongewenste postvak (Spambox). Staat de e-mail daar niet in, heeft u misschien een verkeerd mailadres in gevuld? Zo ja, kunt u ons altijd e-mailen op klantenservice@zuurstofplanten.com.

Wij verkopen levende producten, daarom verzenden wij geen  pakketten wanneer de gemiddelde dag/nacht temperatuur ligt rond de 25 graden Celsius of daarboven.

Wees gerust, dit is een koelelement wat wij geplaatst hebben bij u bestelling.

Wij hergebruiken verpakkingen zodat er geen onnodige vervuiling in het milieu ontstaat. Het is mogelijk dat u een product ontvangt in een doos van een ander artikel. Het gaat om de inhoud, en niet om de buitenzijde. Onze hergebruikte verpakkingen kunt u herkennen aan het stempel “Wij Recyclen”

Vragen over

Betalingen

Bekijk hier de algemene voorwaarden

Op de pagina retourbeleid vind je alles over onze leveringsvoorwaarden.

U kunt eenvoudig betalen via iDeal, Overschrijving en Mister Cash.

Ja, uw betaling is veilig. Uw betalingen worden verwerkt via Mollie payments.

Betalingen worden direct verwerkt. De betaalmogelijkheden zijn volledig geïntegreerd in de webwinkel van zuurstofplanten.com.

Ja, U kunt met iDeal betalen. iDeal is het eenvoudige betalingssysteem waar alle grote Nederlandse banken bij zijn aangesloten.

Nee, hier berekenen wij geen extra kosten voor. De kosten voor online transacties komen voor rekening van Zuurstofplanten.com.

Neem voor overige vragen gerust contact op met onze klantenservice, te bereiken via info@zuurstofplanten.com of via 0527-304011.

Gratis verzendkosten

Op bestellingen boven de €65,-

Veilig en makkelijk betalen

Via iDeal of betaal achteraf

Verzorging handleidingen

altijd handig!

Veilig en makkelijk betalen

Via iDeal of betaal achteraf

© Zuurstofplanten.com 2021 – Dé webshop in Zuurstofplanten – Adviesbureau de Waal