Winkelmand

Bel voor advies: +31 527 304 011

Gratis verzenden vanaf €65,-

Bedenktijd en retourtijd

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zuurstofplanten.com.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen retourneren

Sommige producten die worden aangeboden op onze webwinkel vallen onder de uitzonderingen op het herroepingsrecht.

Uitsluiting van het herroepingsrecht geld voor deze producten:

Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retour te zenden.

Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument (hiermee bedoelen wij maatwerk op verzoek van klant);

Die snel kunnen bederven of verouderen (waaronder ook levende dieren en zuurstofplanten);

Naar welk adres mag ik mijn retour zenden?

Retour zuurstofplanten.com

Transportweg 2

8304AX Emmeloord

Wanneer wordt mijn aankoopbedrag terug gestort?

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@zuurstofplanten.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 10:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms onstaat er plotselingen drukte waardoor de verzendcapaciteit niet tijdig kan worden opgeschaald waardoor uw bestelling iets later verstuurd wordt. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u een verzenddatum aangeven. Meestal is het de volgende dag bij de klant.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,75 voor bestellingen onder de € 65,-

Gratis voor bestellingen vanaf € 65,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Pagina: Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om vragen over uw levering eerst voor te leggen bij de pakketbezorgdienst.
Voor vragen over de inhoud van uw pakket kunt u contact opnemen door te e-mailen naar info@zuurstofplanten.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om via de gebruikelijke wegen aanspraak te maken op uw consumentenrecht. Nederlands recht is van toepassing. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Pagina: Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • IDEAL
  • MisterCash
  • Overboekinginfo

Gratis verzendkosten

Op bestellingen boven de €65,-

Veilig en makkelijk betalen

Via iDeal of betaal achteraf

Verzorging handleidingen

altijd handig!

Veilig en makkelijk betalen

Via iDeal of betaal achteraf

© Zuurstofplanten.com 2021 – Dé webshop in Zuurstofplanten – Adviesbureau de Waal