Moerasplanten pakket
36,95 Inc. BTW Select options

Moerasplanten pakket

36,95 Inc. BTW

Gratis verzending vanaf €65,00

Veilig bestel en bezorgd!

ideal en post NL

Beschrijving

Moerasplantenpakket: een mooie en effectieve manier om uw vijverwater helder te houden!
Prachtig moerasplanten pakket met 10 mooie moerasplanten. Prachtige groei- en bloeiwijzen. Ideaal voor de aanleg van een plantenfilter of helofytenfilter!
Dit moerasplanten pakket maakt uw vijver compleet! Niet alleen zijn de bloeiende soorten zoals kattenstaarten en blauwe, gele of purperen lissen een schitterend gezicht, de meeste moerasplanten zijn ook nog eens zeer goed in het verwijderen van voedingsstoffen uit het vijverwater.
Lissen zijn bijvoorbeeld erg goed in het verwijderen van nitraat, terwijl kalmoes weer een van de beste fosfaatverwijderaars is.
Een teveel aan nitriet, zeer giftig voor het vijverleven, wordt aangepakt met beekpunge.

Dit pakket is ook zeer goed inzetbaar voor het vullen van een plantenfilter of helofytenfilter. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Inhoud moerasplanten pakket
Dit mooie pakket met 10 moerasplanten gaat weg tegen een zeer scherp prijs en bevat bijvoorbeeld lissen (geel, blauw, purper), waterlobelia, watermunt, waterdrieblad, kalmoes, beekpunge, witte waterkers, kattenstaarten, dotterbloem, japanse holpijp etc.

Om de planten te kunnen verzenden wordt de aarde soms van de wortels gespoeld. De potjes worden dan bijgeleverd, maar u moet de planten zelf nog wel even in een potje planten met wat (vijver)aarde of substraat.
Gebruik nooit potgrond of bemeste aarde. Indien de vijverbodem geschikt is kunt u deze planten natuurlijk ook direct in de vijver planten!

Extra informatie

Small

10 moerasplanten