Oeverplanten pakket
38,95 Inc. BTW Select options

Oeverplanten pakket

38,95 Inc. BTW

Gratis verzending vanaf €65,00

Veilig bestel en bezorgd!

ideal en post NL

Beschrijving

Oeverplantenpakket: een mooie en effectieve manier om uw vijverwater helder te houden!

Prachtig oeverplanten pakket met 10 mooie oeverplanten. Prachtige groei- en bloeiwijzen. Ideaal voor de aanleg van een plantenfilter of helofytenfilter!

Dit oeverplanten pakket maakt uw vijver compleet! Niet alleen zijn de bloeiende soorten zoals kattenstaarten en blauwe, gele of purperen lissen een schitterend gezicht, de meeste oeverplanten zijn ook nog eens zeer goed in het verwijderen van voedingsstoffen uit het vijverwater.
Lissen zijn bijvoorbeeld erg goed in het verwijderen van nitraat, terwijl kalmoes weer een van de beste fosfaatverwijderaars is. Een teveel aan nitriet, zeer giftig voor het vijverleven, wordt aangepakt met beekpunge.

Dit pakket is ook zeer goed inzetbaar voor het vullen van een plantenfilter of helofytenfilter. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Inhoud oeverplanten pakket
Dit mooie pakket met 10 oeverplanten gaat weg tegen een zeer scherpe prijs en bevat bijvoorbeeld lissen (geel, blauw, purper), waterlobelia, watermunt, waterdrieblad, kalmoes, beekpunge, witte waterkers, kattenstaarten, dotterbloem, japanse holpijp.

Om de planten te kunnen verzenden wordt de aarde van de wortels gespoeld. De potjes worden bijgeleverd, maar u moet de planten zelf nog wel even in een potje planten met wat vijveraarde of substraat.
Indien de vijverbodem geschikt is kunt u deze planten natuurlijk ook direct in de vijver planten!

Extra informatie

Small

10 Oeverplanten